Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Betalen

Ja, zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen door gebruik te maken van onze betaaloptie ‘Zakelijk achteraf betalen’. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je bedrijf minimaal 1 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We voeren ook een kredietcheck uit als onderdeel van het goedkeuringsproces. Nieuwe klanten kunnen zakelijk achteraf betalen zodra ze aan deze criteria voldoen. De goedkeuring van de aanvraag en het kredietcheckproces kunnen van invloed zijn op de verwerkingstijd. Voor meer details en om je aan te melden, kun je het aanvraagformulier op onze website invullen.

Momenteel bieden we geen specifieke kortingen aan op basis van betaalmethoden.

Ja, je ontvangt een factuur per e-mail zodra de betaling is bevestigd. Deze factuur bevat alle details van je aankoop. De factuur is ook te downloaden vanuit je account.

Helaas kunnen betalingen niet worden geannuleerd zodra ze zijn verwerkt. Neem bij vragen of problemen contact op met onze klantenservice.

Het bedrag wordt afgeschreven zodra je de bestelling plaatst en de betaling is bevestigd. Dit geldt voor directe betaalmethoden zoals creditcards en iDEAL. Bij betalen op rekening wordt de factuur verzonden zodra de bestelling is verzonden, de betaaltermijn voor facturen is 14 dagen.

Ja, we zorgen voor een veilige betaalomgeving. Onze website maakt gebruik van versleutelde verbindingen om ervoor te zorgen dat je betalingsgegevens veilig worden verwerkt. Voor het online betalen maken we gebruik van de payment service provider Mollie zodat de veiligheid extra gegarandeerd is.

We bieden diverse betaalopties aan, waaronder:

  • iDeal
  • Bancontact
  • PayPal
  • Creditcard
  • ApplePay
  • Vooruitbetaling
  • Zakelijk achteraf betalen (Betalen op factuur)
    Voor zakelijke klanten, klik hier voor meer informatie.
Vraag niet gevonden

Staat je vraag er niet tussen?

Naar klantenservice