Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Mijn account

Een account biedt gemak en voordelen, zoals sneller afrekenen, orderhistorie, en exclusieve aanbiedingen. Het maakt jouw ervaring bij ReclameREUS persoonlijker en efficiënter.

Ga naar ‘Mijn Account’ en selecteer ‘Orderhistorie’. Hier vind je een overzicht van al je geplaatste bestellingen. Je kunt details bekijken en opnieuw bestellen als dat nodig is.

Ja, in ‘Mijn Account’ kun je meerdere afleveradressen toevoegen. Dit is handig als je bestellingen op verschillende locaties wilt laten bezorgen.

Geen zorgen. Op de inlogpagina vind je een ‘Wachtwoord vergeten?’-optie. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt dan een e-mail met verdere instructies.

Ga naar ‘Mijn Account’ en selecteer ‘Persoonlijke gegevens wijzigen’. Hier kun je jouw contactinformatie, verzendadres en wachtwoord bijwerken. Zorg ervoor dat je wijzigingen opslaat voor een up-to-date account.

Het aanmaken van een account is eenvoudig. Klik op de knop ‘Account aanmaken’ en volg de stappen. Zodra je account is aangemaakt, kun je profiteren van diverse voordelen, waaronder orderhistorie en sneller afrekenen.

Enkele voordelen voor je bedrijf met een zakelijk account van ReclameREUS;

  • Betaal op rekening
  • Duidelijk besteloverzicht
  • Extra service mogelijkheden
  • Accountmanager
Vraag niet gevonden

Staat je vraag er niet tussen?

Naar klantenservice