Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Ontwerp

Ja, we bieden ook ontwerp aanpassingen aan. Geef duidelijk aan welke wijzigingen je wilt, en ons team zal ervoor zorgen dat het ontwerp aan jouw verwachtingen voldoet. Neem contact op voor meer informatie.

De kosten voor ontwerpwerk variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We streven naar transparante en redelijke tarieven.

Jazeker! We hebben handige sjablonen beschikbaar voor verschillende producten. Deze sjablonen zijn te vinden op onze website en helpen je bij het opmaken van je ontwerp volgens de juiste specificaties.

Na het bestelproces kun je jouw ontwerp uploaden in de daarvoor bestemde sectie. Volg eenvoudig de stappen op het scherm. Voor hulp kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Voor een optimaal resultaat vragen we je ontwerpbestanden aan te leveren in CMYK-kleurmodus, met een minimale resolutie van 300 DPI. Zorg ervoor dat alle lettertypen zijn ingesloten of omgezet naar contouren.

Absoluut! Ons ervaren ontwerpteam staat klaar om unieke ontwerpen te creëren die aansluiten bij jouw wensen en doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Vraag niet gevonden

Staat je vraag er niet tussen?

Naar klantenservice