Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Papierformaten

Bij het kiezen van een posterformaat is de kijkafstand een belangrijke overweging. Over het algemeen geldt: hoe groter de kijkafstand, hoe groter het posterformaat kan zijn. Voor optimale zichtbaarheid adviseren wij een formule te gebruiken waarbij de diagonaal van het poster gelijk is aan ongeveer 1/30 tot 1/40 van de kijkafstand. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Papierformaten zijn primair relevant voor gedrukte materialen. Bij digitaal ontwerp houden we rekening met de dimensies en resolutie die geschikt zijn voor online en digitale presentaties. Ons ontwerpteam kan je hierover informeren.

Ja, je kunt verschillende papierformaten combineren in één bestelling. Selecteer eenvoudig de gewenste formaten bij het plaatsen van je bestelling, daarmee krijg je meerdere bestelregels en wellicht meerdere types producten. Voor specifieke verzoeken kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Elk papierformaat heeft specifieke voordelen. Grotere formaten trekken meer aandacht, terwijl kleinere formaten handiger zijn voor distributie. We adviseren je graag over de beste keuze voor jouw doelen.

Het ideale papierformaat hangt af van het type drukwerk en het beoogde gebruik. Bijvoorbeeld, A4 is veel gebruikt voor brochures en rapporten, terwijl A6 populair is voor ansichtkaarten. Onze klantenservice helpt je graag met advies.

Zeker! We bieden maatwerkopties voor verschillende producten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Onze drukkerij ondersteunt een breed scala aan standaard papierformaten, waaronder A4, A5, A6, en diverse andere formaten voor flyers, posters, en meer. Bekijk de productpagina’s voor specifieke informatie.

Vraag niet gevonden

Staat je vraag er niet tussen?

Naar klantenservice