Hallo, hoe kunnen wij je helpen?

Het bestellen kan natuurlijk vragen oproepen. Veelgestelde vragen hebben we voor u verzameld en hier per onderwerp weergegeven. Vragen over het aanleveren van bestanden? Kijk dan bij onze aanleverspecificaties.

Bestellen

Ja, we hebben vaak speciale kortingen en aanbiedingen voor grotere bestellingen. Bestel je jaarlijks veel drukwerk dan krijg je per kalenderjaar een andere kortingspercentage (o.b.v. voorgaand kalenderjaar). Neem contact met ons op, dan neemt een van onze account manger graag de wensen en mogelijkheden door.

Je ontvangt regelmatig updates over de status van je bestelling. Daarnaast kun je inloggen op je account om de actuele status te bekijken.

Ja, zodra je bestelling is geplaatst en verwerkt, ontvang je een orderbevestiging per e-mail met alle details van je aankoop, daarna houden wij je op de hoogte van de voortgang en krijg je een track en trace zodra het pakket is verzonden.

Bekijk alle items in bestellen

Betalen

Ja, zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen door gebruik te maken van onze betaaloptie ‘Zakelijk achteraf betalen’. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je bedrijf minimaal 1 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We voeren ook een kredietcheck uit als onderdeel van het goedkeuringsproces. Nieuwe klanten kunnen zakelijk achteraf betalen zodra ze aan deze criteria voldoen. De goedkeuring van de aanvraag en het kredietcheckproces kunnen van invloed zijn op de verwerkingstijd. Voor meer details en om je aan te melden, kun je het aanvraagformulier op onze website invullen.

Momenteel bieden we geen specifieke kortingen aan op basis van betaalmethoden.

Ja, je ontvangt een factuur per e-mail zodra de betaling is bevestigd. Deze factuur bevat alle details van je aankoop. De factuur is ook te downloaden vanuit je account.

Bekijk alle items in betalen

Ontwerp

Ja, we bieden ook ontwerp aanpassingen aan. Geef duidelijk aan welke wijzigingen je wilt, en ons team zal ervoor zorgen dat het ontwerp aan jouw verwachtingen voldoet. Neem contact op voor meer informatie.

De kosten voor ontwerpwerk variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We streven naar transparante en redelijke tarieven.

Jazeker! We hebben handige sjablonen beschikbaar voor verschillende producten. Deze sjablonen zijn te vinden op onze website en helpen je bij het opmaken van je ontwerp volgens de juiste specificaties.

Bekijk alle items in ontwerp

Mijn account

Een account biedt gemak en voordelen, zoals sneller afrekenen, orderhistorie, en exclusieve aanbiedingen. Het maakt jouw ervaring bij ReclameREUS persoonlijker en efficiënter.

Ga naar ‘Mijn Account’ en selecteer ‘Orderhistorie’. Hier vind je een overzicht van al je geplaatste bestellingen. Je kunt details bekijken en opnieuw bestellen als dat nodig is.

Ja, in ‘Mijn Account’ kun je meerdere afleveradressen toevoegen. Dit is handig als je bestellingen op verschillende locaties wilt laten bezorgen.

Bekijk alle items in mijn account

Bestandsformaten

De maximale bestandsgrootte is 128mb, grotere bestanden kunt u aanleveren via bijvoorbeeld wetransfer, dropbox of een gedeelde google drive.

Ja, onze DTP-service kan je bestand omzetten naar het gewenste formaat. Geef je wensen door bij het plaatsen van je bestelling of neem contact op met onze klantenservice.

Drukklare PDF’s behouden de opmaak en kwaliteit van je ontwerp. Ze verminderen het risico op fouten tijdens het drukproces, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig drukwerk.

Bekijk alle items in bestandsformaten

Aanleveren

Als je bestand niet voldoet aan de vereisten, ontvang je een melding. Je kunt kiezen voor onze DTP-service om het bestand aan te passen voor een optimale drukkwaliteit.

Ja, we bieden een premium bestandscontrole service tegen een meerprijs.
Hierbij controleren onze experts je bestand zorgvuldig op drukgereedheid en corrigeren indien nodig.

Je kunt je bestanden eenvoudig uploaden via onze webshop na het afronden van het bestelproces. Alternatieve methoden zijn ook mogelijk, zoals e-mail, WeTransfer, enz.

Bekijk alle items in aanleveren

Afwerkingen

Vouwen en snijden voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar kunnen ook de functionaliteit verbeteren. Bespreek de mogelijkheden met ons team.

Ja, we begrijpen dat elk project uniek is. Neem contact met ons op voor aangepaste afwerkingsopties die passen bij jouw specifieke behoeften.

Zeker! Kies uit onze opties voor spot-UV, foliedruk of andere speciale afwerkingen om je drukwerk een unieke uitstraling te geven. De beschikbare opties staan per artikel vermeld.

Speciale wensen? Laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden of alternatieven.

Bekijk alle items in afwerkingen

Materialen

Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw specifieke project. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

We streven naar duurzaamheid en bieden milieuvriendelijke opties, zoals gerecycled papier en ecovriendelijke inkten. Ontdek onze groene keuzes voor drukwerk die zowel kwaliteit als milieubewustzijn bieden.

Glanzend drukwerk heeft een reflecterend oppervlak en levendige kleuren, terwijl mat drukwerk een niet-reflecterende afwerking heeft en een elegante uitstraling biedt. De keuze tussen glanzend en mat hangt af van je voorkeur en de gewenste uitstraling van je drukwerk.

Bekijk alle items in materialen

Papierformaten

Bij het kiezen van een posterformaat is de kijkafstand een belangrijke overweging. Over het algemeen geldt: hoe groter de kijkafstand, hoe groter het posterformaat kan zijn. Voor optimale zichtbaarheid adviseren wij een formule te gebruiken waarbij de diagonaal van het poster gelijk is aan ongeveer 1/30 tot 1/40 van de kijkafstand. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Papierformaten zijn primair relevant voor gedrukte materialen. Bij digitaal ontwerp houden we rekening met de dimensies en resolutie die geschikt zijn voor online en digitale presentaties. Ons ontwerpteam kan je hierover informeren.

Ja, je kunt verschillende papierformaten combineren in één bestelling. Selecteer eenvoudig de gewenste formaten bij het plaatsen van je bestelling, daarmee krijg je meerdere bestelregels en wellicht meerdere types producten. Voor specifieke verzoeken kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Bekijk alle items in papierformaten

Productie & Levering

Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice en voorzie ons van foto’s van de beschadigde verpakking en producten. We zullen snel een passende oplossing bieden.

Ja, wij leveren ook internationaal. Tijdens het afrekenen kun je het gewenste land kiezen voor levering. Let op dat de levertijd naar het buitenland langer kan zijn.

Bekijk de status van de track & trace, daarin staat de actuele status van uw pakket. Zijn er problemen met met de levering? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen het probleem onderzoeken en een passende oplossing bieden.

Bekijk alle items in productie & levering

Retourneren & Klachten

Ja, de kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de koper, tenzij anders vermeld (zoals retouren die vallen onder de garantie).
Zorg ervoor dat je het pakket voldoende verzekert en traceert, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retourzendingen.

Vragen hoe je dit het beste aan kan pakken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via service@reclamereus.nl met een beschrijving van het probleem en foto’s van de schade.
We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen.

Je kunt een klacht eenvoudig per e-mail indienen op service@reclamereus.nl. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren en samen een passende oplossing te vinden.

Bekijk alle items in retourneren & klachten

Vraag niet gevonden

Staat je vraag er niet tussen?

Naar klantenservice